Rusya’da Kem-Yaroslavl seferini gerçekleştiren bir yolcu otobüsü ile yük treni çarpıştı. Lodeynoye Pole ve Olonets tren istasyonları arasındaki bir hemzemin geçitte meydana gelen kazada 1 kişi ölürken, 16 kişi de yaralandı.
1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Rusya'nın Leningrad bölgesinde bir yolcu otobüsü ile yük treni çarpıştı. Yerel saatle 06.11'de Lodeynopolsky bölgesindeki Lodeynoye Pole ve Olonets tren istasyonları arasındaki bir hemzemin geçitte meydana gelen kazada 1 kişi ölürken, 16 kişi de yaralandı. Oktyabrskaya Tren Yolları tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın Kem şehrinden Moskova'nın 250 kilometre doğusundaki Yaroslavl şehrine giden ve 37 kişiyi taşıyan otobüsün, yaklaşan trenin yoluna çıkarak kazaya neden olduğu belirtildi.
OTOBÜS ŞOFÖRÜ UYARILARA ALDIRIŞ ETMEDİ
Açıklamada, tren yolundaki uyarı sinyallerinin çalıştığı ancak otobüs şoförünün uyarılara aldırış etmediği ve trenin önüne çıktığı, tren sürücüsünün ise otobüsü fark ederek acil durum frenlerini kullandığı ancak iki araç arasındaki mesafenin çok kısa olması nedeniyle trenin duramadığı aktarıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: