Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Murat Yaman, takımlarına güvendiklerini ve bugün Giresunspor’u yeneceklerini söyledi
BU HAFTA UMUTLUYUZ
Geçen hafta Samsunspor’un Eskişehirspor karşısında sezonun en iyi futbolunu ortaya koyduğunu belirten Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Murat Yaman, 'Bu güzel futbol bizleri bu hafta içinde umutlandırdı. Eğer bugün Giresunspor karşısında oyuncularımız aynı şekilde mücadele ederlerse 3 puanın en büyük adayı oluruz’ dedi.
DESTEK İÇİN GİRESUN’DAYIZ
Bu hafta her zamankinden daha umutlu olduklarına dikkat çeken Başkan Yaman, 'Bizim oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz her zaman tamdır. Bugün sahaya çıkıp, aslanlar gibi mücadele edecekler ve Samsun’a 3 puanla döneceklerdir. Bizlerde takımımızı desteklemek için Giresun’da olacağız’ ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: