Günün her saati alkol alan şahısların eksik olmadığı Anıt Park’ta "Redkit" lakabıyla tanınan alkollü bir şahıs yine çevreye rahatsızlık verdi. İlk önce Onur Anıtı karşısında yolun ortasında durarak arabaların geçmesini engelleyen alkollü şahıs ardından da yoldan geçen vatandaşlara sataştı. Ardından yolda yatan köpeğin kuyruğunu ısıran şahıs, son olarak da reklam panosu ile kavga etti.
Reklam panosu ile tartıştıktan sonra tekme ve yumruk atan alkollü şahıs, sonra da herkesin şaşkın bakışları arasında reklam panosuna tuvaletini yaptı. Yarım saat kadar Samsun’un en işlek parkının çevresinde etrafa rahatsızlık veren şahıs, daha sonra kendisiyle konuşa konuşa bölgeden uzaklaştı.
Alkollü şahıs birkaç gün önce de jandarmanın kuruluş yıl dönümü töreninde çevreye rahatsızlık verince, polis tarafından bölgeden uzaklaştırılmıştı. İHA
Reklam panosu ile kavga etti
Samsun'da gündüz vakti aldığı alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanan bir kişi, çevreye zarar verdi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: