PROFESYONEL BİR ORTAM
Samsun’da düzenlenen 554 sporcunun katıldığı Türkiye Yıldız Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda dün yarı final müsabakaları yapıldı. Fakat Türkiye ilk kez alt yaş kategorileri şampiyonlarında profesyonel bir ring oluşturuldu. Yarı finalde karşılaşan boksörler, Türkiye ilk kez alt yaş kategorilerinde yapılan profesyonel ışıklandırmalar altında ki ringde final mücadelesi verdi.
SAMSUNLULAR FİNALDE
Öte yandan Samsunlu boksörlerin elde ettiği başarılar da tüm dikkatlerini üzerine çekti. Batuhan Giritli 46 kiloda, Volkan Altuntaş 50 kiloda, Oğuzhan Sünnetçi 66 kiloda, Furkan Pank 52 kiloda finale yükseldi. Samsun’u büyük bir başarı ile temsil eden boksörler bugün Türkiye şampiyonluğu için ringe çıkacak. Samsunlu boks severler sabırsızlıkla müsabakaların sonuçlarını bekliyor.
KATILIM REKORU
Maçların profesyonel bir ortamda yapılmasının çok güzel olduğunu belirten Boks İl Temsilcisi Ahmet Azgar, 'Şampiyonaya 554 sporcu katıldı. Bu bir Türkiye rekorudur. Bu nedenle geride bıraktığımız günleri çok yoğun geçirdik. Salona kurulan profesyonel ring için büyük emeği olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt’a ayrıca teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: