Gazete Gerçek köşe yazarı Nusret Sağlam, Yılport Samsunspor’un başına getirilmek için görüşülen teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, kulübe verdiği son cevabı açıkladı. Rıza Çalımbay Samsunspor'a ne cevap verdi?
Yılport Samsunspor ile adı anılan ve başkan Yüksel Yıldırım’la görüşme gerçekleştiren teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, durumu hakkında gazetemizin köşe yazarı Nusret Sağlam bilgi paylaştı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarının ayrılmasının ardından kırmızı-beyazlılar, teknik adam arayışlarına başlamıştı. Sağlam ulaştığı bilgilerini şu şekilde aktardı; “Samsunspor’un ligde aldığı üst üste mağlubiyetler sonrası Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrılınca yeni bir hoca arayışına girildi. Bu anlamda birçok isim gündeme geldi. Sergen yalçın, Aykut Kocaman, Rıza Çalımbay bu isimlerin başında gelenlerdi.”
RIZA ÇALIMBAY LİSTEDEN EKSİLDİ
“Kendi adıma çok yakından tanıdığım Rıza hocanın takımın başına gelmesini çok arzu ediyordum. Bu nedenle de Beşiktaş Kulübü’nde görev yapmış değerli yöneticilerle olan ilişkilerimi kullanarak Rıza hocaya ulaştım. Aldığım kesin bilgi, Rıza hocanın Samsun’a ve Samsunspor’a çok sıcak baktığı ama mevcut kadronun yeterli olmadığı hatta süper lig için zayıf olduğu gerekçesiyle Başkan Yüksel Yıldırım’a ret cevabı verdiğini öğrendim. Teknik direktör listesinden bugün itibariyle Rıza Çalımbay ismi eksilmiş durumda. Samsunspor camiası diğer isimlerle oluşacak anlaşmayı beklemekte artık.”
Yorumlar 4
Kalan Karakter: