Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu'ndan imzalı bir forma isteyen Eren Eymen'in isteği, ailesinin de desteğiyle duyuldu.
Kama ailesinin babası Aytunç Kama, oğlunun Galatasaray sevgisini ve özellikle Kerem Aktürkoğlu'na olan hayranlığını dile getirdi. "Oğlumuz, Kerem Aktürkoğlu'nun imzalı formasını almak istiyor ve bir gün Samsun'da onunla buluşmak istiyoruz. Samsun'u benimsedik, artık buranın bir parçasıyız. Dualarımız, tüm hastalarımıza şifa getirsin" diyen baba Kama, oğlunun isteğini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Eren Eymen'in isteği, Samsun'da bulunan futbolseverler ve depremzedeler arasında da büyük ilgi gördü. Kerem Aktürkoğlu'nun bu özel talebi karşılıksız bırakmayacağı düşünülürken, Eren ve ailesi, umut dolu bir şekilde bu buluşmanın gerçekleşmesini bekliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: