Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Belediye-İş Sendikası ve Demiryol-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmelerini imzalayarak çalışanlarına müjde verdi.
Başkan Doğan, Samsun'un parlak bir geleceğe birlikte adım atacağını vurgulayarak, “Parlayan Şehir, Gururla Samsun” sloganıyla belediye çalışanlarıyla daha güçlü bir Samsun için çalışacaklarını belirtti. Doğan, sözleşmenin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TAMAM
Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası ve Demiryol-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi imza altına alındı. Bu anlaşma ile çalışan haklarında önemli iyileştirmeler sağlandı.
“PARLAYAN ŞEHİR, GURURLA SAMSUN”
Başkan Doğan, Samsun'un gelişim yolculuğunda hız kazanacağını ve belediye çalışanlarının katkılarıyla kentin daha ileri taşınacağını belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: