Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atakum ilçesinin Körfez mevkindeki müsilaj sorununa çözüm bulmak için harekete geçti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda başlatılan çalışmaları duyurdu ve "Samsun’umuza hak ettiği hizmeti sağlamak boynumuzun borcu" ifadelerini kullandı.

MÜSİLAJ TEMİZLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Körfez mevkindeki müsilaj sorununu çözmek için özel bir yosun temizleme aracı kiraladı. Aracın kullanımı için personele eğitim veriliyor ve temizlik çalışmaları başlatılacak. Bu araç, yalnızca müsilaj temizliğinde değil, baraj göllerinin ve derelerdeki sazlık alanların temizliğinde de kullanılabilecek.

BAŞKAN DOĞAN’DAN GÜVENCELİ SÖZLER
Başkan Halit Doğan, “Samsun’umuz denizi, toprağı; tarihi, kültürü tüm güzellikleriyle bizim göz bebeğimiz. Şehrimizin güzelliklerini korumak en büyük gayemiz. İklim değişikliği ve deniz suyundaki değişiklikler nedeniyle kirlenen denizlerimizin temizliği daha da önem kazandı. Körfez bölgesindeki müsilaj sorununu hızlı ve etkin bir şekilde çözmek için araç kiraladık. Karadeniz’in incisi Samsun’umuzu yakışır hizmetlerle buluşturacağız” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: