Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Karabük’te meydana gelen orman yangınına müdahale amacıyla belediye ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini açıkladı. Başkan Doğan, "Yeşil Vatanımızı korumak için mücadele eden tüm ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.

5 ARAÇ VE EKİPLER BÖLGEYE GÖNDERİLDİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Karabük’teki orman yangınına destek vermek üzere harekete geçti. Belediyeye ait 2 itfaiye aracı ve itfaiye personelinin yanı sıra, 2 arazöz ve 1 adet 30 tonluk paletli ekskavatör olmak üzere toplam 5 araç ve iş makinesi bölgeye sevk edildi. Yangına müdahale edecek personel de araçlarla birlikte yola çıktı.

BAŞKAN DOĞAN’DAN DESTEK MESAJI
Yangına müdahale için ekiplerin yola çıktığını duyuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Karabük’teki orman yangınına müdahale için ekiplerimiz yola çıktı. Ülkemizin her köşesinde, ihtiyaç duyulan her alanda bulunabilmeyi kıymetli buluyor; ‘Yeşil Vatanımız’ için görevlerini icra eden, yangının ortasında doğamızı korumak için çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum”
Yorumlar
Kalan Karakter: