Samsun Haber - AK Parti Genel Merkezi’nde, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın koordinasyonunda uzun bir süredir çalışmalarını sürdüren Aday Belirleme Komisyonu, 'ilçe belediye başkan adayları' için nihai karar aşamasına geldi.
RAPOR ERDOĞAN'A SUNULACAK
Samsun'da ilçe belediye başkan aday adayları arasından en doğru ismi aday seçmek için temayül yoklamaları ve anket çalışmaları gerçekleştiren genel merkez, bu hafta içinde ise isimlerin yer alacağı raporu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a sunacak.

İLKADIM VE ATAKUM MERAK EDİLİYOR
Samsun'da AK Parti'nin özellikle İlkadım ve Atakum belediye başkan adaylarının kimler olacağı ile ilgili merak sürerken, genel merkezin bu iki ilçede doğru adayı belirlemek için ince eleyip sık dokuduğu öğrenildi. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, geçtiğimiz gün Gazete Gerçek'e yaptığı açıklamada, adaylarla ilgili çalışmaların bu hafta tamamlanacağına işaret ederek, toplumda karşılığı olan isimlerin ise aday gösterileceğine vurgu yapmıştı.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: