Samsun haber - Samsun'da etkili olan şiddetli lodos, İlkadım ilçesindeki Çatalarmut ve Adalet mahallelerinde binaların çatılarını yerinden söktü. Büyük bir faciadan dönülen olayda, itfaiye ekipleri tehlike oluşturan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

LODOS ÇATILARI SOKAĞA SAVURDU
Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen lodos, birçok binanın çatısının uçmasına neden oldu. Çatalarmut ve Adalet mahallelerinde çatı parçaları sokaklara savrulurken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çatı uçan sokakları araç ve yaya trafiğine kapattı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise tehlike arz eden çatı parçalarını güvenli bir şekilde kaldırmak için çalışma başlattı.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ: "CAN GÜVENLİĞİMİZ TEHLİKEDE"
Oturduğu binanın çatısı uçan Muammer Soylu, yaşanan durumu şu sözlerle anlattı:
"Şiddetli rüzgar apartmanın çatısını uçurdu. Diğer yarısı hâlâ havada asılı duruyor. Her taraf toz duman içinde. Binadaki herkes korku içinde. Can güvenliğimiz tehlikede. Acil şekilde önlem alınmasını istiyoruz"

ACİL ÖNLEMLER DEVREDE
Olayın ardından belediye ve itfaiye ekipleri tehlikenin büyümesini engellemek için seferber oldu. Şiddetli rüzgarın etkisini sürdürdüğü kentte, vatandaşların dikkatli olmaları ve riskli bölgelerden uzak durmaları yönünde uyarılar yapıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: