Samsun haber - Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, yaptığı açıklamada, fındık hasadının Ağustos ayında başlayacağını ve işçi yevmiyesinin 800 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
Ziraat Odası Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Aydemir, Çarşamba Ziraat Odası Meclis Kurulu’nun gerçekleştirdiği toplantı sonrasında fındık işçilerinin günlük yevmiyesini 800 lira olarak kararlaştırdıklarını açıkladı. Üreticilere bereketli bir hasat dileyen Aydemir, "Maliyetleri göz önünde bulundurarak verilebilecek en iyi rakamı belirledik" dedi.
Fındık üreticileri için önemli bir gelişme olan bu karar, hasat sezonunun başlamasıyla birlikte uygulanmaya başlanacak. Aydemir, üreticilerin bu yıl da verimli bir hasat dönemi geçirmelerini temenni etti.
Yorumlar 86
Kalan Karakter: