Samsun Haber - Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir hemşire, iddiaya göre aynı hastane çalışanları arasında doktor, hemşire, güvenlik personeli, teknisyen ve temizlik personelinin de bulunduğu 7 kişiyi "çok para kazanma" vaadiyle dolandırdı.
Hemşire P.Ç.A.'nın, mağdurlara Forex'ten büyük kazanç elde edecekleri sözü vererek bankadan kredi çektirdiği öne sürüldü.

30 BİN DOLAR VERDİM
Mağdurlardan biri olan erkek hemşire Fahri Gözpınar, yaşanan dolandırıcılık olayını şu şekilde anlattı: "Aynı hastanede çalışan hemşire P.Ç.A., 'size çok para kazandıracağım. Ben bunun eğitimini aldım' diyerek bizi kandırdı. Bankadan para çektim. Ben 30 bin dolar verdim. Kredi taksitlerini ana paraya dokunmadan ödeyip bize de kar payı verecekti. Bankadan bize çektirdiği paranın taksitleri ödenmeyince icralık olduk ve dolandırıldığımızı anladık. 7 kişi olarak Samsun Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Cezalandırılmasını istiyoruz."
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, söz konusu suç duyurusunu değerlendirerek soruşturma başlattı. Hemşirenin iddia edilen dolandırıcılık faaliyetleriyle ilgili olarak adli süreç devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: