Samsun'un Atakum ilçesinde jandarma ekiplerinin eş zamanlı düzenlediği operasyonda uyuşturucu hap, ruhsatsız silah ve binlerce kaçak makaron ele geçirildi.
UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK
Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Atakum ilçesinde uyuşturucu ve kaçak malzeme bulundurdukları belirlenen K.K. (1990 doğumlu) ve H.B. (1991 doğumlu) isimli şahısları takibe aldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), İstihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinin katılımıyla şüphelilerin ev ve iş yerlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.
MAKARON, UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda;
7 bin 855 adet tütün doldurulmuş makaron, 2 bin adet bandrolsüz boş makaron,50 adet sentetik ecza hapı,1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI
Operasyonda ele geçirilen malzemelere el konulurken, K.K. ve H.B. hakkında adli işlemlere başlandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: