Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda tramvay ve otobüslerin ücretsiz olacağını duyurdu. Bayram ziyaretlerinin rahat bir şekilde sağlaması amacıyla arefe günü ve Kurban Bayramı'nın 4 günü tramvaylar ve mezarlıklara giden otobüsler ücretsiz yolcu taşıyacak.
5 GÜN ULAŞIM ÜCRETSİZ
Bu kapsamda toplu ulaşım araçları, 15 Haziran Arefe günü ve 16-17-18 ve 19 Haziran tarihlerinde ücretsiz olacak. Özellikle mezarlık ziyaretleri ve aile ziyaretleri için önemli bir kolaylık sağlayacak olan ücretsiz toplu taşıma hizmeti, bayramın huzur ve mutluluk içinde geçmesine katkıda bulunacak.
BAŞKAN DOĞAN DUYURDU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevdiklerimize ulaşalım, ellerini öpelim; yitirdiklerimizi kabri başında analım diye. Arefe ve Kurban Bayramı boyunca tramvaylarımız ve mezarlıklara giden otobüs hatlarımız ücretsiz olacaktır. Tüm hemşehrilerimize iyi bayramlar dilerim." ifadelerini kullandı.
Samsun'da Kurban Bayramı'nda tramvay ve otobüsler ücretsiz
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıkladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: