Samsun'un Terme ilçesi Miliç mevkisinde kontrolden çıkan bir otomobilin ağaca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza, Samsun-Ordu karayolunda seyir halinde olan 34 EYE 146 plakalı otomobilin sürücüsü Erdoğan N.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerinde
Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, araçta sıkışan Şaban N. ve Mevlide N.'yi kurtarmak için müdahalede bulundu. Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait cankurtaranlar da kurtarma çalışmalarına destek verdi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Kurtarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi burada devam ediyor.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Kazanın nedenine ilişkin detaylı inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, olay yerinde gerekli incelemeleri yaparak kazanın sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: