Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum sahiline konulan portatif tuvaletler, kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi. Belediyenin, vatandaşların tuvalet ve duş ihtiyacını karşılamak amacıyla incesu mevkisine yerleştirdiği 10 adet portatif tuvaletten birine zarar verildi. Sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, tahribatı cep telefonlarıyla görüntüledi.kilde kullanabilmeleri için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

TEPKİ ÇEKTİ
Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ali Tulumen, olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Tulumen, "Plajlar halkındır, söyleminin en iyi uygulama alanı olan kentimizde halkın kullanımına ücretsiz olarak sunulan WC ve duş ünitelerine verilen bu zarar kabul edilebilir değildir. Bunu yapanlar hakkında takipçisi olacağımızı ve adli idari anlamda gerekli işlemleri başlatacağımızı bildirmek isteriz" dedi.
ADLİ VE İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILDI
Belediye yetkilileri, olayın sorumlularını bulmak ve cezalandırmak amacıyla gerekli adli ve idari işlemleri başlattıklarını belirtti. Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sahil alanlarını rahatça ve temiz bir şe
Yorumlar
Kalan Karakter: