Samsun haber - Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince, Narko Alan uygulaması kapsamında yapılan kontrollerde uyuşturucu ve silah ele geçirildi.
Uygulama çerçevesinde Yakakent ilçesinde 100 kişi sorgulandı, 44 araç kontrol edildi. Denetimlerde 2 araç sürücüsüne toplam 11 bin 437 TL trafik cezası uygulanırken, 2.64 promil alkollü olarak araç kullanan 1 kişi hakkında ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.
Kontroller sırasında bir araçta yapılan aramada 2 parça halinde 2,1 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şahıs hakkında TCK 191 kapsamında adli işlem başlatıldı.
Başka bir araçta yapılan aramada ise 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 15 adet tabanca fişeği ele geçirilirken, 1 şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanun’a muhalefetten adli işlem başlatıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: