Samsun haber - Bu operasyonlarda toplamda 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ile 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 250 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalandı.
OPERASYONUN DETAYLARI
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonların detaylarını paylaştı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirildi. İzmir, Ankara, Antalya, Samsun, Mersin, Kırklareli, Adana, Konya, Aydın, Karaman, Bolu, Çanakkale, Isparta, Van, Osmaniye, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Gaziantep, Kocaeli, Muğla, Şanlıurfa, Bursa, Kırıkkale, Hatay, Rize, Düzce, Bilecik, Malatya, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Trabzon, Tekirdağ, İstanbul, Adıyaman, Aksaray, Denizli, Kahramanmaraş, Yalova, Yozgat, Balıkesir, Mardin, Batman, Gümüşhane ve Eskişehir illerinde gerçekleşti.
ZEHİR TACİRLERİ YAKALANDI
Bazı illerde ele geçirilen uyuşturucu miktarlarına ve yakalanan zehir tacirleri ile sokak satıcılarına dair detaylar da paylaşıldı. İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Gaziantep ve Samsun gibi illerde önemli miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu hap ele geçirilirken, bu operasyonlarda toplamda 250'den fazla zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde ise Hakkari, İstanbul, Van, Malatya, Bingöl, Afyonkarahisar, Samsun, Tekirdağ ve Iğdır illerinde operasyonlar gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda da Hakkari, İstanbul, Van gibi illerde önemli miktarda uyuşturucu ele geçirilirken, toplamda 26 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
Operasyonları gerçekleştiren güvenlik güçlerine teşekkür eden Bakan Yerlikaya, operasyonların milletin desteği ve dualarıyla kararlılıkla devam edeceğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: