Kulüp Başkanı Özcan Dursun, “Tenis kulübü ailesi olarak üyeleri velileri ve sporcuları ile yaz şenliği düzenleyerek coşkuyla eğlenceyle yaza merhaba dediler. Şenlikte yok yoktu. İkramlarıyla müzik ziyafetiyle eğlenceleriyle ve birbirinden ilginç hediyelerle keyifli anlar yaşadılar. Her yıl düzenlenen şenlikte tenis kulübü ailesi olarak birliğimiz ve beraberliğimizi büyüterek sporcularla üye ve velilerimize mutlu kocaman aile olduk. Ailemiz büyümeye de devam edecek” diye konuştu.
Samsun Tenis Kulübü yaza ‘merhaba’ dedi
Samsun Tenis Spor Kulübü’nde, yaz şenliği düzenlendi. Sporcular ve sporcu velileri kulübün tesislerinde düzenlenen şenlikte gönüllerince eğelendiler
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: