Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, adeta suç dosyası kabarık olan bir firari daha adalete teslim edildi.
SUÇ DOSYASI KABARIK
Edinilen bilgilere göre; yasa dışı bahis, dolandırıcılık ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından hakkında kesinleşmiş 16 yıl 11 ay hapis cezası bulunan B.Ö., emniyet güçlerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Gözaltına alınan B.Ö., Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ve sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından adalete sevk edildi. Hükümlü, buradaki işlemlerinin bitiminde ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: