Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde, alkollü olduğu belirlenen sürücünün aracında yapma alkol olduğu değerlendirilen çok sayıda şişe ile bıçak ve fişek ele geçirildi.
DENETİMDE ŞÜPHELİ ARAÇ DURDURULDU
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 19 Mayıs ilçesinde yapılan uygulama sırasında şüpheli bir araç durdurularak kontrol edildi. Araç sürücüsü A.A.’nın yapılan alkol kontrolünde 1.64 promil alkollü olduğu tespit edildi.
ARAÇTA ÇOK SAYIDA MALZEME BULUNDU
Ekiplerin araç içerisinde yaptığı aramada, yapma alkol olduğu değerlendirilen çok sayıda şişe, 4 adet bıçak ve 4 adet 6.35 milimetre çapında fişek ele geçirildi.
ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
Ele geçirilen malzemelere el konulurken, sürücü hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 179/3 maddesi ile 5607 ve 6136 sayılı kanunlar kapsamında adli işlem başlatıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: