Samsun’un İlkadım ilçesinde narkotik polislerinin dikkatini çeken şüpheli bir görüntü, büyük bir uyuşturucu sevkiyatını gün yüzüne çıkardı. Oto kurtarıcı üzerinde arızalı görünümlü bir araçla il dışından dönen şüpheliler, ekiplerin takibine takıldı.
Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik çalışmalar sırasında Samsun’dan il dışına çıkan bir oto kurtarıcının dönüş yolunda arızalı olduğu belirtilen bir aracı çekici üzerine yükleyerek şehre geri geldiğini tespit etti. Taşıma biçimi ve aracın durumu şüphe uyandırınca, polis ekipleri aracı ve çekiciyi yakından takip etmeye başladı.
OPERASYONLA 28 BİN HAP ELE GEÇİRİLDİ
Takibin ardından İlkadım ilçesinde oto kurtarıcı durduruldu. Yapılan detaylı aramada, arızalı görüntüsü verilerek gizlenmiş aracın bagaj bölümünde saklanmış halde 28.000 adet uyuşturucu hap bulundu.Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, zanlıların planı böylece boşa çıkarıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: