Samsun'un Çarşamba ilçesinde yol kontrolü sırasında bir jandarma personelinin kadın bir şahsın telefon bilgilerine ulaşıp 'tanışmak amacıyla mesaj attığı' yönündeki iddialar, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İddialar üzerine Samsun İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce inceleme başlatıldı.
Samsun'da asılsız sosyal medya paylaşımına gözaltı
Samsun’un Çarşamba ilçesinde sosyal medyada paylaşılan ve bir jandarma personelini hedef alan iddialarla ilgili yürütülen soruşturmada, paylaşımları yapan kişinin kimliği tespit edilerek gözaltına alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: