Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Adalet Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre üniversite öğrencisi G.Y. (25), eski sevgilisi E.A. (25) tarafından cinsel saldırıya uğramaya çalışıldığını, şantaj ve darp edildiğini belirterek şikâyetçi oldu. G.Y. ifadesinde, daha önce aralarında yaşanan ilişki sürecinde sanığın elinde bulunan özel görüntüler nedeniyle kendisini tehdit ettiği, bu nedenle görüşmek zorunda kaldığı, görüşme sırasında ise cinsel saldırı girişiminde bulunulduğunu ve darp edildiğini ileri sürdü.
Samsun'da eski sevgilisine cinsel saldırıda bulunan şahıs tutuklandı
Samsun'da üniversite öğrencisi genç kadına yönelik cinsel saldırı ve darp iddiasıyla gözaltına alınan eski erkek arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: