Eylül ayından bu yana su seviyesinde düşüş yaşanan nehirde, Ayvacık ilçesinde bulunan Suat Uğurlu Barajı’nda Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan bakım süreci 25 Kasım itibarıyla tamamlandı.
Samsun'da Yeşilırmak Nehri yeniden canlandı
Tokat, Amasya ve Samsun’dan geçerek Karadeniz’e ulaşan Yeşilırmak Nehri, yürütülen kapsamlı bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeniden eski su seviyesine kavuştu. Çarşamba ilçesindeki son durum havadan görüntülendi ve nehrin doğal akışına döndüğü kaydedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: