Samsunspor Haber - Genç Fenerbahçeliler, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Samsunspor ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı. Fenerbahçeliler, Samsunspor’un Süper Lig’de yıllardır kalıcı başarı elde edemeyen bir "asansör takım" olduğunu iddia etti. Ancak Süper Lig sıralamasında Samsunspor, Fenerbahçe'nin üzerinde yer alıyor
FENERBAHÇE CAMİASI OLARAK TEPKİLİYİZ
Genç Fenerbahçeliler şu açıklamarı yaptı: "Süper Lig'in ortasına doğru ilerlediğimiz bu dönemde Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın kulübümüz Fenerbahçe'ye yönelik sürekli artan provokatif açıklamalarını dikkatle izlemekteyiz. Son iki yıldır Fenerbahçe camiası olarak Samsunspor hakkında hiçbir olumsuz beyanda bulunmamışken Yıldırım'ın her Fenerbahçe maçı öncesi kin dolu ve seviyesiz söylemlerle gündeme gelmeye çalışması artık Sabrımızı zorlamaktadır. Şimdi de Galatasaray maçı öncesi ben Galatasaraylıyım diyerek tarafını açıkça belirtmesi En azından kendi renklerine olan sadakatini sorgulanması gerektiğini gösteriyor.
SAMSUNSPOR ASANSÖR TAKIM
Yıllardır Süper Lig'de Bir asansör takım olmaktan öteye geçemeyen Samsunspor'un başkanının kulübümüz aleyhine sürekli olarak saldırgan bir üslup benimsemesinin sebebini anlamakta zorlanıyoruz. Bu tür açıklamalarla kendi kulübünün başarısızlıklarını örtmeye çalışsa da Fenerbahçe'ye çamur atarak hiçbir yere varamayacağını bilmesi gerekir."
Yorumlar 2
Kalan Karakter: