Büyükşehir Gaziantepspor Kulübü Başkanı Osman Toprak ve Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, kırmızı-beyazlı camiayı kızdıracak açıklamalarda bulundular
KIZDIRAN AÇIKLAMALAR
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda Büyükşehir Gaziantepspor-Samsunspor maçının son dakikalarında, şeref tribününde kavga çıkmıştı. Cumartesi günü Samsun’da oynanacak olan müsabaka öncesi ise Gaziantepli yetkililerden Samsunspor camiasını kızdıracak açıklamalar geldi. Büyükşehir Gaziantepspor Kulübü Başkanı Osman Toprak, 'Son iki haftada Samsunspor taraftarlarının ve yerel medyasının koordineli biçimde kulübümüze yönelik tehditkar ve kışkırtıcı açıklamaları ile oluşturulmak istenen kaotik ortam ve tüm yaşanan gelişmeler kulübümüz tarafından ibretle ve dikkatle takip edildi’ dedi. Fakat Gaziantep ekip için yerel medyada olumsuz tek haber dahi çıkmadı.
BASIN SÖZCÜSÜ DE AYNI
Büyükşehir Gaziantepspor'un Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz de başkanını aratmayacak açıklamalar yaptı. İbrahim Açıkgöz, "Samsunspor taraftarından tehditler alıyoruz. Sosyal medyada ciddi bir örgütlenme var. Biz bu tehditleri Samsun emniyeti bizi arayana kadar ciddiye almadık. Emniyet güvenlik önlemlerin en iyi şekilde alınacağını belirtti. Futbolun sadece bir oyun olduğunu unutmamak lazım. Futbol 90 dakika bunun sonunda kazanmak ya da kaybetmek var. Fakat bu algılardan sonra saha içinde ayak oyunlarına gelmek istemiyoruz. Hakemlerimiz bu algının altında ezilmemeli. Samsunspor teknik heyeti ve yönetimi tansiyona yükselmiş bu ortamı yumuşatmalı" diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: