Samsunspor haber - Samsunspor'da 30 yaş üstü operasyonu yapıldı. Kadrosundan yollarını ayırdığı kaleci Jakub Szumski (32), savunma oyuncusu Alim Öztürk (31), kanat oyuncusu Moryké Fofana (32) ve ön libero Osman Çelik'in (32) hepsinin yaşının 30 üstü olması dikkat çekti.
Karadeniz ekibinde, yola devam edilmek istenen kaptan sağ bek Zeki Yavru (32) ve kiralık Taylan Antalyalı (29) ile sözleşme yenilenmezse gençleşme operasyonu büyüyerek devam edecek.
EN GENÇ TAKIM OLMAYA ADAY
Samsunspor'da kadroda bulunan isimler içinde 30 yaşın üstünde sadece 3 futbolcu yer alıyor. 1991 doğumlu 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu ve 1990 doğumlu 33 yaşındaki kaleci Muammer Yıldırım Karadeniz ekibinin en yaşlı oyuncuları olarak dikkat çekerken, 1993 doğumlu 31 yaşındaki Fransız orta saha Flavien Tait de tecrübeli isimlerin arasında bulunuyor. Altyapıya verdiği önemin yanı sıra genç ve potansiyelli isimleri transfer eden kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'in yaş ortalaması en düşün takımı olmaya aday konumda bulunuyor.
Tugay BAŞSAN


Tugay BAŞSAN
sırf haber olsun diyemi haber yapıyorsunuz? bu futbolcularla samsunspor ilişkisi bitti ayrıldılar ya !!!