Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Bayburt İl Özel İdare ile oynanan ve penaltılarla 4-2 kazanılan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Reis, galibiyetten memnun olduğunu ancak takımın performansının beklediği düzeyde olmadığını belirtti.
"SONUÇTAN MUTLUYUM AMA PERFORMANSIMIZ YETERLİ DEĞİLDİ"
Galibiyetten duyduğu mutluluğu dile getiriren Thomas Reis, takımın sergilediği performanstan memnun olmadığını ifade ederek, "Açıkçası, sonuçtan ötürü çok mutluyum ama gösterdiğimiz performanstan memnun değilim. Çünkü çok iyi bir performans sergileyemedik. Rakibimiz ise iyi oynadı ve bugün kazanabilirlerdi." dedi. Reis, oyuncularla bu konuda görüşmeler yapacağını dile getirdi.

"SÜPER LİG ÖNCELİĞİMİZ AMA HER MAÇI CİDDİYE ALMALIYIZ"
Reis, takımının Süper Lig’e verdiği önemi vurgularken, "Süper Lig çok önemli, ancak ciddiye almadığımızda ya da kendi performansımızı gösteremediğimizde bu tür maçlarda bile sıkıntı yaşayabileceğimizi gördük." dedi. Bayburt İl Özel İdare'nin gösterdiği performansa da değinen Reis, "Rakibimizi, gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.



Yorumlar
Kalan Karakter: