Samsunspor’un gündeminde bulunan Franco Tongya transferi, Gençlerbirliği’nin talep ettiği yüksek bonservis bedeli nedeniyle sonuçsuz kaldı. Ankara basınında yer alan haberlere göre başkent ekibinin, Salernitana’ya satıştan yüzde 30 pay verme yükümlülüğünü de hesaba katarak kapıyı yaklaşık 4,5 milyon eurodan açması, görüşmelerin tıkanmasına yol açtı. Samsunspor yönetimi, talep edilen bu maliyetin kulübün transfer bütçesi ve planlamasıyla örtüşmediğini belirterek transfer masasından kalktı. Kırmızı-beyazlılar için Tongya dosyası tamamen kapanırken genç oyuncunun rotasının Arap yarımadası kulüplerine dönebileceği ve bu yöndeki temasların sürdüğü ifade edildi.
Samsunspor, Franco Tongya transferinden çekildi
Samsunspor, Gençlerbirliği’nin kanat oyuncusu Franco Tongya transferi talep edilen yüksek bonservis ücreti nedeniyle kapandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: