Süper Lig'in 25. haftasında topun oyunda kalma süreleri belli oldu. Reeder Samsunspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Karadeniz derbisi, topun en çok oyunda kaldığı dördüncü maç oldu. Opta verilerine göre, karşılaşmada maçın toplam süresi ise 99 dakika 5 saniye olarak kaydedilirken topun oyunda kalma süresi 49 dakika 22 saniye olarak ölçüldü.
HAFTANIN EN ÇOK OYUNDA KALAN MAÇI
Haftanın en fazla oyun süresine sahip karşılaşması ise Net Global Sivasspor - TÜMOSAN Konyaspor maçı oldu. Toplam süresi 102 dakika 1 saniye olarak ölçülen müsabaka, 58 dakika 42 saniye ile topun oyunda kaldığı en yüksek süreye ulaşan maç oldu. Antalyaspor ile Kasımpaşa ise 46 dakika 54 saniye ile topun oyunda en az kaldığı karşılaşmayı oynadı.
Samsunspor ile Çaykur Rizespor maçında top oyunda kaç dakika kaldı?
Samsunspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan mücadelede topun oyunda kalma süresiSüper Lig'in 25. haftasının en uzun süren dördüncü maç oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: