Samsunspor haber - Fenerbahçe’nin Sevilla’dan 20 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı golcü Youssef En-Nesyri, Samsunspor maçı sonrası gözden düştü.
TEK POZİSYONA GİRDİ
Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Samsunspor ile golsüz berabere kalan sarı-lacivertlilerde, Faslı golcünün performansı büyük hayal kırıklığı yarattı. Maç boyunca yalnızca bir pozisyona girebilen ve onu da değerlendiremeyen En-Nesyri, eleştirilere maruz kaldı.
AYRILIĞA İZİN ÇIKTI
Fenerbahçe yönetimi, takımdan ayrılmak isteyen oyunculara “kal” dememe kararı aldı. Samsunspor maçının ardından performansıyla gözden düşen En-Nesyri için de benzer bir tutum sergilenecek. Yönetimin, oyuncunun menajerine “Gelen teklifleri değerlendirin” mesajı gönderdiği öğrenildi. Böylece sezon başında büyük umutlarla transfer edilen En-Nesyri’nin Fenerbahçe kariyerinde yolun sonuna gelmesi bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: