TFF 1'inci Lig'in zirvesinde yer alan Yılport Samsunspor, Pendikspor'u ağırladı. Playoff potasında yer alan İstanbul temsilcisi karşısında fırtına gibi maça başlayan Samsunspor, henüz 2'inci dakikada Douglas Tanque'nin golüyle 1-0 öne geçti.Karadeniz temsilcisi, golün ardından 5'inci dakikada Alim Öztürk'ün şok kırmızı kartı ile 10 kişi kaldı. Pendikspor'un beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontrataklarla etkili olan Samsunspor, 31'inci dakikada Tanque ile skoru 2-0'a getirdi.
ARKA ARKAYA ŞOK GOLLER
İlk yarının son dakikasında penaltı kazanan İstanbul ekibi, Regattin ile farkı bire indirdi. Soyunma odasına 2-1 üstün giren Samsunspor, ikinci yarıda skoru korumak için dengeli futbol oynamaya çalıştı. Pendikspor'un ataklarını sıkılaştırdığı anlarda Samsunspor, 55'inci dakikada kalesinde Kappel ile şok bir gol bir gol daha gördü.
20 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Tecrübeli futbolcularıyla eksik oynamasına rağmen oyundan kopmayan lider Samsunspor'da kaptan Zeki Yavru enfes frikik golüyle 3-2 öne geçti. Nefes kesen maçın skorunu ise Yusuf Abdioğlu 90'da belirledi (4-2). TFF 1. Lig'in zirvesinde bulunan Kırmızı beyazlılar, yenilmezlik serisini 20 maça çıkartarak, Süper Lig'e "Geliyorum" mesajı verdi.
Tugay Başsan
Yorumlar
Kalan Karakter: