Samsun ekibi Hollandalı on numara Mohamed Ihattaren, geç saatlerde Çarşamba Havaalanı’na geldi. 21 yaşındaki genç yıldız Mohamed Ihattaren’i, havaalanında taraftar karşıladı. Meşaleler yakan ve Hollandalı yıldıza sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Mohamed’e hoş geldin dedi. Juventus’tan bedelsiz olarak transfer edilen futbolcu, son yıllarda futbolcun dışında yaşadığı psikolojik sorunlar ile gündeme gelmişti. Kırmızı-beyazlılarda sergileyeceği performans ise merakla bekleniyor.
Samsunspor taraftarı yeni transfer Mohamed Ihattaren'i Çarşamba Havalimanında karşıladı
Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın uzun süredir büyük bir gizlilikle yürüttüğü çalışmalar sonrasında bomba patladı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: