Samsunspor’da bir dönem yönetim kurulu üyeliği, basın sözcülüğü ve genel sekreterlik görevlerinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan’ın, gerçekleştirdiği tüm ziyaretlerde konu dönüp dolaşıp Samsunspor’a geliyor. Samsun denildiği zaman akla ilk olarak Samsunspor’un geldiğini vurgulayan Tan, 'Böylesine bir şehirde bu takımın daha üst seviyelerde olması gerektiğini düşünüyorum. Bu şehrin insanı Samsunspor’un başarısını yaşamış. Bu nedenle hedef her zaman en üst oluyor. Yani Süper Lig isteniyor. Ben Başkanımız Erkut Tutu yönetiminde bu hedefin başarılacağına inanıyorum. Şu an takımın gidişatı gayet iyi. Hedeflenen Süper Lig’e çıkacağımıza ve hep en üst seviyede kalacağımıza yürekten inanıyorum. Samsunspor’un yeri Süper Lig’dir. Samsunspor bu şehrin markasıdır. Bizim bu markayı sahiplenmemiz gerekiyor. Takımımızı şehrimizin tüm dinamikleri ile birlikte daha yukarılara taşıyacağız’ diye konuştu.
Samsunspor’u Birlikte Yukarılara Taşıyacağız
Samsunspor sevgisi ile bilinen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, 'Samsunspor’un yeri Süper Lig’dir. Takımımızı hep birlikte yukarılara taşıyacağız’ dedi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: