Samsunspor’un Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) dün ödemesi gereken yapılandırılmış borcu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın katkılarıyla ödendi
187 BİN 710 TL YATIRILDI
Samsunspor’un Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SKK) dün yapılandırılmış borcu ödenmesi gerekiyordu. Bu borç Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz katkılarıyla ödendi. Bulunan para kaynağı sayesinde kırmızı-beyazlı ekibin dün mesai bitimine kadar ödemesi gereken 187 bin 710 TL’lik tutar Samsunspor adına SGK’ya yatırıldı.
BUGÜN O BORÇTA ÖDENECEK
Eğer bu borç ödenmeseydi borcun yapılandırılması da ortadan kalkacaktı. Samsunspor’da şimdiki amaç ise bugün ödenmesi gereken 5 futbolcu ile birlikte diğer alacakları isimlerin paralarının ödenmesi. Bu sorunun da ortadan kaldırılması için gerekli tüm önlemlerini aldığı ve bugün itibariyle oyuncuların tamamının paralarının hesaplarına yatacağı belirtildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: