MHP Samsun İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, "Samsun İl Başkanımız Osman Kandıra Bey ve YEDAŞ Samsun Bölge Müdürü Sayın Emin Uğur Asan Bey'in yaptığı görüşme neticesinde takipçisi olduğumuz tarımla uğraşan çiftçi kardeşlerimizin mağdur olmasına sebep olan "sulama için kullanılan elektrik sayaçlarının sabitlenmemesini" gerekçe göstererek kaçak kullanım nedeniyle ceza kesilip ardından başlatılan icra takiplerinin durdurulduğu, mevcut cezaların iptal edildiği ve ödemiş olanların paralarının iade edileceği müjdesini aldık. Anadolu'nun en verimli topraklarından biri olan Samsun'da çiftçilerimizin sesi olmaya, üretici kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmaya devam edeceğiz." denildi.
Sayaç mağduru çiftçilere müjdeli haber
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı YEDAŞ ile yaptıkları görüşme neticesinde mağdur çiftçiler için müjdeli haber aldıklarını duyurdu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: