Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, savunmanın önemli isimlerinden biri olan Eren Elmalı’nın Galatasaray’a transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
GÜNEŞ’TEN EREN ELMALI AÇIKLAMASI
Deneyimli teknik adam, transfer sürecinde net bir sonuca varılmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Eren’in transferi olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Kendisiyle geçen hafta konuştum. Benim mukaveleli oyuncum sahada olmalı. Milli takım oyuncusu. Karşı kulüpler teklif yapabilirler ama kulübe yaparlar, oyuncuya yapmamaları lazım. Ben gitmesini istemem ama oyuncu gitmek istiyorsa ona bakılır.”

"GİDENİN YERİNE TRANSFER ŞART"
Güneş, bir oyuncunun ayrılışı durumunda yeni bir transferin şart olduğunu vurgulayarak şunları ekledi:
“Gittiği zaman onun yerine birini almam gerekiyor. Karşı taraf bunu da düşünmeli. Oynayan bir oyuncuyu neden bırakıyorsunuz? Eğer gitmek istiyorsa, değerlendiririz. Ancak ekonomik olarak kulübün menfaati varsa bu da göz önünde bulundurulur. Almak isteyen takım da bu koşulları bilmeli.”

"TRANSFERDE NETLİK YOK"
Transferle ilgili süreçte herhangi bir netlik olmadığını ifade eden Güneş, sözlerini şöyle tamamladı:
“Şu anda sonuca ulaşan bir şey yok. Ancak bu konuda konuşulduğunu biliyorum.”
Eren Elmalı’nın transfer durumu Trabzonspor camiasında ve futbol kamuoyunda merakla takip edilirken, oyuncunun geleceğiyle ilgili kararın önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: