Gün geçmiyor ki yurdun en ücra köşelerinde yer alan okul ile batıdaki okullar arasında kardeşlik köprüsü kurulmasın. Bunlardan biri de Samsun’da yaşandı. Milli Eğitim Vakfı 1-B sınıfında eğitim gören öğrenciler, topladıkları kırtasiye, okul araç ve gereçleri, oyuncak ve kıyafetleri kolileyip, Muş’un Korkut ilçesi Balkır Köyü İlkokulu’ndaki arkadaşlarına iletilmek üzere gönderdi.
ÇOK ŞANSLIYIM
Yardım ve destek konusunda son derece duyarı ve istekli davranan esnafa sonsuz teşekkürlerini sunduğunu kaydeden sınıf öğretmeni Sıdıka Yüce, “Velilerimizle ve destekçilerimizle gurur duyuyorum. Güzel sınıfımın öğrencileri ile kısa sürede birlik olup yoğun bir hazırlık yaptık. Bayramda kardeş okulumuzdaki öğrencilerimiz çok mutlu olacak, onların mutluluğu da hepimizin mutluluğu olacak. Çocuklarıma çok teşekkür ederim, iyi ki yollarımız kesişmiş, böylesine güzel ve kıymetli bir sınıfım olduğu için çok şanslıyım” diye konuştu.
MEKTUP YOLLADILAR
Öğrenciler kendi el yazıları ile kardeş okulda eğitim gören arkadaşlarına duygularını ifade eden mektuplar yazıp kolilerin içerisine koydular. Yardım kolileri Muş’a iletilmek üzere özel bir araca yüklenip gönderildi. Şükran AKÇAY
Yorumlar
Kalan Karakter: