Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor’un, Yalova Group Belediye maçında son saniyede attığı sayı skandal bir olayla verilmeyince maç uzatmaya gitti. Kırmızı-beyazlılar maçı 78-58 kaybetti
AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY
Türkiye Basketbol Ligi’nin 27. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, dün bir üst sırasında bulanan Yalova Group Belediye’yi ağırladı. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk periyotunu 14-19 mağlup tamamlayan kırmızı-beyazlı Samsun ekibi, devre arasına 30-36 mağlup gitti. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor üçüncü çeyreği 52-57 geride tamamladı. Dördüncü çeyrekte ise akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

SAYIYI VERMEDİLER
Karşılaşma 67-67 berabereyken maçın son saniyesinde kırmızı-beyazlı ekipten Taylor’ın potaya gönderdiği top sayı oldu. Elinden çıktığı anda siren çaldı. Fakat kararsız kalan müsabakanın hakemlerinin tribünde bulanan gözlemci MHK Üyesi Ali Kemal Çımagil ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Turan’ın da aralarında olduğu bir gruptan sayı ile ilgili bilgi aldığı öne sürüldü. Hakemlerin sayıyı vermemesi üzerine karşılaşma uzatmaya gitti ve Samsun temsilcisi maçı 78-85 yenilerek ligin dibinde kaldı.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: