Samsun haber - SP teşkilat yapısını güçlendirmek ve gençlik çalışmalarını daha koordineli hale getirmek amacıyla altı bölgede “Bölgesel Teşkilat Eğitim Programı” düzenliyor. Program kapsamında eğitimlerin üçüncü durağı 16 Kasım 2025 Pazar günü Samsun'da bir otelde gerçekleştirilecek.
Eğitim programına Samsun’un yanı sıra Zonguldak, Karabük, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Sinop, Bartın, Amasya, Tokat, Ordu ve Giresun illerinin gençlik kolları temsilcileri katılacak. SP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Altungeyik, programla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu eğitimlerle gençlik teşkilatlarımızın bilgi, bilinç ve motivasyon düzeyini artırmayı hedefliyoruz. Samsun’da 11 ilden gelen kardeşlerimizi misafir edeceğiz. Gençliğin enerjisini doğru ve faydalı bir istikamete yönlendirmek için çalışıyoruz" dedi.
"BİLİNÇLİ VE DONANIMLI GENÇLİK"
Altungeyik, eğitimlerin ülke genelinde altı farklı bölgede yapılacağını belirterek, "İstanbul, Afyonkarahisar, Kayseri, Samsun, Erzurum ve Batman'da düzenleyeceğimiz programlarla teşkilatlarımız arasındaki dayanışmayı artıracağız. Bu buluşmalar sadece bir eğitim değil; aynı zamanda kardeşlik ve dayanışma ortamı oluşturuyor. Gençlik kollarımız bu bilinçle hareket etmeye devam edecek" diye konuştu.
Etkinlik sonunda katılımcılara başarı sertifikaları verilecek ve saha çalışmaları için yeni dönem planlaması yapılacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: