Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü için çeşitli branşlarda toplam 515 işçi alınacağını duyurdu.
İŞÇİ ALIMI İÇİN NOTER KURASI VE SINAV YAPILACAK
Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, DSİ bünyesinde istihdam edilecek işçilerin belirli branşlarda görev yapacağını belirtti. Yumaklı, “Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımızla DSİ'nin gücüne güç katacağız. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadesine yer verdi.
Alımlara ilişkin detaylara göre, sürveyan, sondaj işçisi, teknisyen, bakımcı-yağcı ve aşçı yardımcısı pozisyonlarında çalışacak 263 işçi noter kurasıyla belirlenecek. Ekskavatör, dozer ve greyder operatörlerinden oluşan 252 işçi ise yapılacak sınavla istihdam edilecek.
BAŞVURULAR YAKINDA DUYURULACAK
DSİ, işçi alım sürecine ilişkin başvuru tarihlerini ve detaylı şartları kısa süre içinde paylaşacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: