'Bir Komşuna da Sen Sahip Çık' adıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sosyal medyada yardımların sahiplerine ulaşmasından duydukları mutluluğu dile getirdi. Togar, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Kampanyamıza destek vererek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız için gıda yardımında bulunan hayırseverlerimizin paketlerini ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu zor süreçten dolayı kimsenin mağdur olmaması için durmadan yorulmadan aile bilinciyle sahadayız” dedi.
TEKKEKÖY'DE YARDIMLAR ULAŞIYOR
Tekkeköy Belediyesi'nin sürdürdüğü 'Bir Komşuna da Sen Sahip Çık' kampanyasına destek olan esnafa teşekkürlerini ileten Başkan Togar, yardımlarının ailelere ulaşması için durmadan çalıştıklarını belirtti
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: