Termespor Başkanı Hüseyin Kanbur, yeni sezon için yaptıkları transfer görüşmelerini tamamladıklarını söyledi. Başkan Kanbur, iç ve dış transfere noktayı koyduklarını belirtti
3. SENEMİZİ BİTİRDİK
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Termespor, yeni sezonun transfer çalışmalarını tamamladı. Kulüp Başkanı Hüseyin Kanbur, "Termespor yönetimine talip olduğumuzdan bugüne, ilçemizin en önemli spor kulübü olan ve ilçemizin ismini taşıyan bir kulüp olması sebebiyle, sorumluluğumuzu bilerek hep insanlarımızı en iyi nasıl memnun ederiz, gençlerimizin önünü nasıl açarız ve ilçemizi en iyi şekilde nasıl temsil ederiz düşüncesiyle çıktığımız yolda 3. senemizi bitirmek üzereyiz. Bu yolda çok yol kat ettik ve başarılı sonuçlar aldık. Yeni bir başlangıç olan 2015-2016 sezonunu açmış bulunuyoruz" dedi.
İÇ VE DIŞ TRANSFER BİTTİ
Başkan Kanbur, "2015-2016 Sezonu transfer çalışmalarından tek sorumlu olarak yönetim kurulu tarafından teknik hocamız Güven Gümüşdağ görevlendirildi. Sunmuş olduğu rapor doğrultusunda transfer politikamızı belirleyerek çalışmalara başladık. Genç oyuncumuz Kadir Çağlar Yeni Amasyaspor'a transfer oldu, Takımımız dan 6 oyuncu ile yollarımız ayrıldı. İki haftalık ön hazırlık dönemini stadımızda yaptıktan sonra 3 Ağustos' da 1. dönem kamp programı başlayarak lige hazırlıklarımız sürecek. Giden oyuncularımıza teşekkür ederim. Bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: