İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya üzerinden PKK/KCK-YPG/PYD ile sol terör örgütlerinin propagandasını yapan 9 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Bunun üzerine İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde operasyon düzenledi. MİT desteği ile düzenlenen baskınlarda 5 şüpheli gözaltına alındı. 5 kişi İl Jandarma Komutanlığı'na götürülürken; 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Terör propagandası yapan 5 şüpheli gözaltında
İzmir'de sosyal medya üzerinden PKK/KCK-PYD/YPG ile sol terör örgütlerinin propagandasını yapan 5 şüpheli, gözaltına alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: