TOKİ sosyal konut projelerinde yeni kura takvimi duyuruldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, önümüzdeki hafta kura çekimi yapılacak illeri kamuoyuyla paylaştı. Açıklamaya göre, bu hafta 9 ilde daha TOKİ kura heyecanı yaşanacak.
Bakan Kurum, sosyal konut projelerine ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında, konutların sadece birer yapı olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Yuva demek; umut demek, gelecek demek. Yüzyılın Konut Projesi kapsamında bu hafta 9 ilimizde daha kura çekimi gerçekleştireceğiz. Toplamda 45 bin 909 konutumuzun hak sahiplerini belirleyerek vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olacağız.”
İşte TOKİ yeni kura takvimi TOKİ’nin paylaştığı programa göre kura çekimleri şu tarihlerde yapılacak:
19 Ocak: Şanlıurfa
21 Ocak: Trabzon ve Tokat
22 Ocak: Amasya
23 Ocak: Manisa, Kastamonu ve Sivas
24 Ocak: Aydın
25 Ocak: Giresun
Yüzyılın Konut Projesi kapsamında gerçekleştirilecek kura çekimleriyle birlikte binlerce aile daha ev sahibi olma hayaline bir adım daha yaklaşacak. Kura sonuçları, TOKİ’nin resmi kanalları üzerinden ilan edilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: