Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne (TUSAŞ) yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından çalışanlar hızla tahliye edildi.
Saldırı sonrası güvenli bir şekilde bölgeden çıkarılan TUSAŞ çalışanları, hain saldırılara karşı kararlılıklarını dile getirdi. Bir çalışan, “Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz” sözleriyle teröre boyun eğmeyeceklerini ifade etti.
TUSAŞ ÇALIŞANLARI GÜVENLİ ŞEKİLDE TAHLİYE EDİLDİ
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne düzenlenen saldırı, yetkililer tarafından hızlıca kontrol altına alınırken, personel güvenli bir şekilde tahliye edildi. Yetkililer, olayın ardından gerekli önlemleri alarak, herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtti.
HAİNLERE MEYDAN OKUDULAR
Saldırının ardından bölgeden tahliye edilen bir TUSAŞ çalışanı, hain saldırıya karşı tepki göstererek, “Bu saldırılar bizi durduramaz, hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz” dedi. Çalışanlar, ülkenin savunma sanayisine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladılar.
SALDIRILARA RAĞMEN ÜRETİM SÜRÜYOR
TUSAŞ yetkilileri, yaşanan bu terör saldırısının üretim faaliyetlerini durduramayacağını, aksine çalışanların motivasyonunu artıracağını belirtti. Çalışanlar, ülkenin savunma kapasitesini artırmaya yönelik projelerde durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: