Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Teknik Direktör Alpay Özalan’ın istifasını kabul etmemeleriyle alakalı olarak, “Sportif başarısızlıktan sonra stattan çıkan yüksek seslerden dolayı duygusal olarak hocalarda bu tür davranışlar oluyor. Ben de bir ara ‘bırakayım’ demiştim” dedi.
DUYGUSAL DAVRANIŞLAR OLABİLİYOR
Takımın iyi sonuçlar alması için balans ayarını tutturması gerektiğini ifade eden ve Alpay Özalan’ın istifa ettiği haberleri üzerine konuşan Başkan Tutu, “Balans ayarını tutturduğumuz taktirde ligin en iyi kadrolarından birine sahibiz. Bu tür maçlardan sonra, seyircinin önünde alınan farklı mağlubiyetlerin ardından duygusal tepkiler verilebilir. Geçtiğimiz yıllarda da bunu yaşadık. Şampiyon olduğumuz sene, geçen sene ve bir önceki sene de bunları yaşadık. Sportif başarısızlıktan sonra stattan çıkan yüksek seslerden dolayı duygusal olarak hocalarda bu tür davranışlar oluyor” dedi.
‘AİLEM BIRAKMAMI İSTEDİ’
O anlarda kendisinin de duygusal düşündüğünü diye getiren Başkan Erkurt Tutu, “Bende de oldu. Ben de, ‘bırakayım’ dedim. Ailem de bırakmamı istedi. Biz istikrarın her şeyin önünde yer aldığına inanıyoruz. Bu takım, frekans ayarını tutturduktan sonra çok güzel işler yapacak. Angan takıma katıldığı zaman daha güçlü bir hücum gücümüz olacak. Oyuncular birbirlerini daha güzel tanıdığında daha çok başarılı olacaklar. Yönetim, teknik heyet ve futbolcu üçlüsü, taraftarın da desteği ile bu işi başaracaktır” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: