Samsunspor’un gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda divan kurulunun görevine devam etmesi yönünde karar aldığı Erkurt Tutu ve yönetimi, kulüpten istifa etti
RESMİ SİTEDEN DUYURDULAR
Olağanüstü genel kurulda divan kurulunun devam etmesi yönünde karar verdiği Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve yönetimi dün istifa etti. Yönetim istifasını kulübün resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Yönetim kurulumuz, 27 Aralık 2014 tarihinde üstlenmiş olduğu görevlerini, büyük bir onur ve özveri ile 28 Aralık 2017 tarihindeki Olağanüstü Genel Kurul’a kadar taşımıştır. Gerek kongre süreci içerisinde ve gerekse 28 Aralık 2017 günü yapılan kongrede ne yazık ki aday çıkmamış, Kongre Divan Kurulu Başkanlığı kongreyi ertelemiş, görevi yeniden kurulumuza vermiştir.
YÖNETİM İSTİFA ETTİ
Ancak tüm bu kongre sürecinde ve kongre salonunda da ifade ettiğimiz gibi kurulumuz aday değildir. 29 Aralık 2017 günü (Dün) Nuri Asan tesislerinde yaptığımız son toplantı ile Yönetim Kurulumuz daha önce de açıklanan sebepler ile Samsunspor’da üstlenmiş olduğu görevlerinden istifa etmiştir. Değerli spor kamuoyu ile paylaşır, saygılarımızı sunarız. Samsunspor Yönetim Kurulu Erkurt Tutu, Ömer Çoruh, Rüştü Araboğlu, İbrahim Çevik, Ömür Tekin, Metin Ateş, Serhat Kurt, Fikret Yalçın, Hakan Özcan, Abdurrahman Güngör, Adem Yazıcı, Ahmet Günen.” Şimdi ise kırmızı-beyazlı kulübe kayyum atanması bekleniyor.
Fatih TUTAR
Yorumlar
Kalan Karakter: